Në këtë moment, Fjalor Latinisht - Gjermanisht ka një numër prej 2,926 fjalët në latinisht si 22,074 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 331,741 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,759 sot.
Tags: Fjalor Latinisht - Gjermanisht, Latinisht, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Latinisht, shërbimin e përkthimit Latinisht - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0159 / 0.0084 (18)
Mbrapsht në krye