Fjalor Latinisht - Anglisht:

liber

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "liber":
Latinisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "liber" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "liber":
Latinisht Anglisht
.
Deri tani, 629,295 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 3,336.
Tags: liber, Bacchus, child, free, offspring, book, Latinisht - Anglisht Fjalor, Latinisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
7.5112 / 0.4725 (35)
Mbrapsht në krye