Fjalor Latinisht - Anglisht:

albeo

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "albeo":
Latinisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "albeo" në anglisht.
 
Deri tani, 629,295 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 3,336.
Tags: albeo, to become white, Latinisht - Anglisht Fjalor, Latinisht, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Latinisht, shërbimit të përkthimit Latinisht- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0262 / 0.0189 (33)
Mbrapsht në krye