Në këtë moment, Fjalor Latinisht - Anglisht ka një numër prej 7,008 fjalët në latinisht si 15,139 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 629,294 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 3,336 sot.
Tags: Fjalor Latinisht - Anglisht, Latinisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Latinisht, shërbimin e përkthimit Latinisht - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0136 / 0.0086 (18)
Mbrapsht në krye