Në këtë moment, Fjalor Gjermanisht - Latinisht ka një numër prej 4,550 fjalët në gjermanisht si 20,351 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 384,943 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 2,041 sot.
Tags: Fjalor Gjermanisht - Latinisht, Gjermanisht, Latinisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Gjermanisht, shërbimin e përkthimit Gjermanisht - Latinisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0072 / 0.0019 (18)
Mbrapsht në krye