Fjalor Anglisht - Latinisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme latinisht dhe përkthimet për "to breathe":
Anglisht Latinisht
Pra, kjo është se si ju thonë "to breathe" në latinisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "to breathe":
Anglisht Latinisht
.
Deri tani, 1,117,048 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 5,921.
Tags: to breathe, respiro, Anglisht - Latinisht Fjalor, Anglisht, Latinisht, përkthim, Fjalor Online Anglisht, shërbimit të përkthimit Anglisht- Latinisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0222 / 0.0143 (32)
Mbrapsht në krye