Fjalor Anglisht - Latinisht:
Përkufizimi:
+38 rate 1. belonging to me
+3 rate 2. EX P R E S S I O N (exclamation) used to express surprise or pleasure My, my! What a strange haircut! My, this food is wonderful. My, oh, my, what a busy day!
+2 rate 3. oh my!, goodness!, oi! (expression of surprise or dismay)
rate 4. aviation Euroscot Airways (UK) - IATA: MY; ICAO: EUJ
rate 5. Malaysia (Internet)
rate 6. Malaysia (ISO 3166)
rate 7. Malaysia (FIPS 10-4)
rate 8. Model Year
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme latinisht dhe përkthimet për "my":
Anglisht Latinisht
Pra, kjo është se si ju thonë "my" në latinisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "my":
Anglisht Latinisht
.
Deri tani, 1,117,048 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 5,921.
Tags: my, mei, meus, Anglisht - Latinisht Fjalor, Anglisht, Latinisht, përkthim, Fjalor Online Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.1717 / 0.1610 (33)
Mbrapsht në krye