Në këtë moment, Fjalor Anglisht - Latinisht ka një numër prej 7,463 fjalët në anglisht si 13,692 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 1,117,047 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 5,921 sot.
Tags: Fjalor Anglisht - Latinisht, Anglisht, Latinisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Anglisht, shërbimin e përkthimit Anglisht - Latinisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0140 / 0.0085 (18)
Mbrapsht në krye