Во овој момент, на Македонски - Латински Речник има голем број на 7,463 зборови во македонски како 13,692 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,117,047 / изрази , меѓу 5,921 денес.
Тагови: Македонски - Латински речник,Македонски, Латински , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Латински преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-latin.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
6.9466 / 0.0951 (18)
Вратете се на почетокот