Латински - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "patiens":
Латински Македонски
Значи, ова е како да се каже "patiens" за македонски.
 
До сега, 629,295 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 3,336 денес.
Тагови: patiens, long-suffering, patient, Латински - Македонски речник,Латински, Македонски , превод, онлајн речникЛатински
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-latin.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0204 / 0.0123 (33)
Вратете се на почетокот