Латински - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "liber":
Латински Македонски
Значи, ова е како да се каже "liber" за македонски.
 
Изрази кои содржат "liber":
Латински Македонски
.
До сега, 629,295 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 3,336 денес.
Тагови: liber, Bacchus, child, free, offspring, book, Латински - Македонски речник,Латински
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-latin.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
22.4729 / 0.7958 (35)
Вратете се на почетокот