Латински - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "albeo":
Латински Македонски
Значи, ова е како да се каже "albeo" за македонски.
 
До сега, 629,295 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 3,336 денес.
Тагови: albeo, to become white, Латински - Македонски речник,Латински, Македонски , превод, онлајн речникЛатински, Латински -Македонски преведувачки услуги
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-latin.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0296 / 0.0142 (33)
Вратете се на почетокот