Во овој момент, на Латински - Македонски Речник има голем број на 7,008 зборови во латински како 15,139 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го629,294 / изрази , меѓу 3,336 денес.
Тагови: Латински - Македонски речник,Латински, Македонски , речник, преводи, онлајн речникЛатински, Латински -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-latin.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
1.3719 / 0.0615 (18)
Вратете се на почетокот