Во овој момент, на Латински - Германски Речник има голем број на 2,926 зборови во латински како 22,074 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го331,741 / изрази , меѓу 1,759 денес.
Тагови: Латински - Германски речник,Латински, Германски , речник, преводи, онлајн речникЛатински, Латински -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-latin.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0380 / 0.0215 (18)
Вратете се на почетокот