Во овој момент, на Германски - Латински Речник има голем број на 4,550 зборови во германски како 20,351 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го384,943 / изрази , меѓу 2,041 денес.
Тагови: Германски - Латински речник,Германски, Латински , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Латински преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-latin.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0150 / 0.0089 (18)
Вратете се на почетокот