Fjalor Latinisht - Anglisht:

miser

Ishte ky përkthim dobishme? Shtoni në të preferuarat!
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "miser":
Latinisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "miser" në anglisht.
 
Deri tani, 619,116 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 12,653.
Fjalët më të fundit kontrolluan / shprehjet në fjalor:

Fjalor Latinisht - Anglisht
uti, bis, ingredior, avi, daedalus, orno, ab, cunae, clinamen, thesis

Fjalor Anglisht - Latinisht
yet, fill, cheek, to sojourn, proclaim, strength, ale, smoke-filled, friskily, fail

Fjalor Latinisht - Gjermanisht
c licinius macer, dies iovis, vita, videt, videre, spes, scaurus, secutus sum, transire, scapium

Fjalor Gjermanisht - Latinisht
fundament, herbeitragen, gast, klima, lenken, schwanger, bann, seine, masse, herr
Tags: miser, miserable, unfortunate, unhappy, wretched, Latinisht - Anglisht Fjalor, Latinisht, Anglisht
 
Top 10 Fjalët e kontrolluar
1. 288
2. 262
3. 193
4. 189
5. 189
6. 187
7. 186
8. 186
9. 181
10. 176
1. 10,067
2. 6,227
3. 5,190
4. 4,101
5. 3,752
6. 3,191
7. 3,119
8. 2,789
9. 2,677
10. 2,464

 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
2.3125 / 2.0898 (31)
Mbrapsht në krye
Array
(
)