Fjalor Anglisht - Latinisht:

Christi

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme latinisht dhe përkthimet për "Christi":
Na vjen keq, fjala "Christi" nuk u gjet në bazën e të dhënave.
 
Kontribuojë në fjalor: shtoni një përkthim
Anglisht:
Latinisht:

Ju lutem identifikohuni për të shtuar përkthimit tuaj:
Tags: Christi, Anglisht - Latinisht Fjalor, Anglisht, Latinisht, përkthim, Fjalor Online Anglisht, shërbimit të përkthimit Anglisht- Latinisht
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-latin.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0212 / 0.0130 (28)
Mbrapsht në krye